Vahap Konçuk, Yeniden Refah Partisi’nden Meclis Üyeliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

İş insanı Vahap Konçuk, Malatyalı STK Başkanları ve beraberindekilerle Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde İş insanı Vahap Konçuk,  Malatyalı hemşehrilerinin yoğun katılımı ile Yeniden Refah Partisi’nden Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı açıkladı ve resmi başvurusunu yaptı.

Müracaat öncesi Bahçelievler’de bulunan Pütürge Bakımlı Köyü Derneği’nde bir araya gelen Malatya STK Başkanları ve misafirler Vahap Konçuk’u bu özel günde yalnız bırakmadılar. Pütürge Bakımlı Köyü Derneği’nde Düzenlenen yemekli programın organizasyonunu yönetmen Faik Bozdağ yaparken program sunuculuğunu ise Radyo-TV programcısı Ali Biricik yaptı.

İş insanı Vahap Konçuk’u bu özel gününden yalnız bırakmayan STK Başkanları ve Malatyalı dostları verdikleri birlik beraberlik mesajının ardından topluca Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na geçerek resmi aday adaylık müracaatını yaptı.

Kendisini yalnız bırakmayan basın mensupları ve STK Başkanlarına teşekkür eden İş insanı Vahap Konçuk beraberindeki STK Başkanları ve hemşehrileri ile Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na giderek ilçe Başkanı Metin Türk’e evraklarını teslim etti.

Başvuru töreninde kısa bir açılış konuşması yapan Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, “Malatyalılar olarak Belediye meclis üyeliği başvurusunu yapan Vahap Konçuk kardeşimizin sonuna kadar yanındayız ve her zaman destekçisi olacağız” dedi.

İstanbul’da bulunan Malatya Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Malatyalı hemşehrileri  Vahap Konçuk’a tam destek verirken ilçe Başkanı Metin Türk, aday adaylık müracaatını kabul etti.

Başvurunun ardından kısa bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Bahçelievler ilçe Başkanı Metin Türk, hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Bahçelievler’de tekstil sektöründen faaliyet gösteren başarılı ve hayırsever iş insanı Vahap Konçuk kardeşimize çıkmış olduğu bu yoldan başarılar diliyorum” dedi.

VAHAP KONCUK’U MALATYALILAR YALNIZ BIRAKMADI

Vahap Konçuk’un aday adayı toplantısına Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkanı Hadi Dursun, Pütürge Akpınar Dernek Başkanı Hüseyin Beyaz, Pütürge Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hüseyin Tırak, Pütürge Alkas Kurucak Başkanı Murat Didin, Pütürge Sahilköy Dernek Başkanı Fatih Kanat, Pütürge Sakkuşağı Dernek Başkanı Mustafa Hasar, Pütürge Erdemli Dernek Başkanı Davut Akdoğan, Pütürge Uzunkuru Dernek Başkanı Zeynel Erdoğan, Eyüpsultan Malatyalılar Dernek Başkanı Abdullah Özatilla, Pütürge Nohutlu Dernek Başkanı Devriş Timurtaş, Pütürge Şalyan Dernek Eski Başkanı Ahmet İnanç, Pütürge Üran Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dalkılıç, Pütürge Çevre Köyleri Dernek Başkan Yardımcısı Abuzer Timurtaş, Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Güven, Yeniden Refah Partisi Fatih Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Ağca ve Bülent Barman katıldı.

Medya ve Basın dünyasından Mustafa Akbaba,  Sait Yılmaz,  Suat Türkoğlu, Ufuk Önder Çavuş, Emin Doğan ile çok sayıda Malatya sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldılar.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi ve ilçe Başkanına Malatya yöresinin kayısı paketi takdim edildi. 

HABER: FERHT CANBEY / İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir